Hello monday

.. jag är inte riktigt redo för dig..
 
Förra veckan, och inte minst helgen, var intensiv - och lugnare lär det inte bli förrän terminen är över. Jag har egentligen inga problem med att det är mycket att göra, jag trivs bra med det, men om det ska fungera behöver jag få lite tid för mig själv för att landa och ladda om inför en ny vecka.
 
Den här helgen fick jag ingen sådan omladdning då hela söndagen gick i ett med att vinka av helgens gäst, skriva inlämningsarbete, städa och baka lussekatter(såå gott!). När jag då vaknade upp i morse och fann att tågtrafiken var högst oklar efter nattens storm, blev valet att ge mig själv en förmiddag av egentid. 
 
Långfrukost, nyhetsmorgon, läsa igenom ett kapitel på distanskursen och se över veckans planering till ett avsnitt av Grey's anatomy. Mer avancerat än så behöver det inte vara, det räcker bra att bara få vara för mig själv en stund, utan krav. Ganska ofta blir det just måndagsförmiddagen snarare än under helgen, som jag ser till att ta den där lilla pausen. En skön start innan det är dags att kicka igång veckan på riktigt!
 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp